Klarte ikke å kvalifisere seg

Ullerns Eshan Sape scoret rødtrøyenes eneste mål mot Bryne.

Ullerns Eshan Sape scoret rødtrøyenes eneste mål mot Bryne. Foto: Alice Johansen

Ullerns G-15-lag nådde ikke opp i Premier Cup 2012.

Ullern består stort sett av spillere som har spilt sammen i seks år. Foto: Alice Johansen

Ullern hadde muligheten til å redusere flere ganger. Her blir et av forsøkene stoppet av Brynes keeper etter en corner. Foto: Alice Johansen

- Vi svikter i konsentrasjonen og har for lite gnist. En skikkelig formiddagskamp, mener trener Thierry Kopp (bildet) om kampen mot Bryne. Foto: Alice Johansen

Ullern ble for svake mot Bryne i Premier Cup på lørdag. Foto: Alice Johansen

ULLERN: Fredag og lørdag spilte Ullerns G-15-lag mot Fyllingsdalen, Viking, Bryne og Stabæk. Det endte med to uavgjort og to tap, og det blir dermed ikke noe cupeventyr i Europa for Ullern-laget i år.

Men verken trener Thierry Kopp eller spillerne henger med hodet av den grunn.

- I denne turneringen møter vi elitelag som har plukket spillere fra hele regionen, mens vi stort sett har bestått av de samme spillerne i seks år. Vi er på nivå med de beste når det klaffer, men det gjorde det ikke i dag (lørdag, journ. anm), sier Ullern-treneren.

Premier Cup spilles i årsklassen gutter født 1997 og senere. Det er en invitasjonsturnering for de beste G-15-lagene i Norge.

Jevn kamp

Kampen mot Bryne på lørdag kunne fort ha endt med Ullern-seier. Rogalendingene tok ledelsen kort etter kampstart ved Bjørn Haaland, og la på til 0-2 etter hvilen, denne gangen ved Sondre Nordheim. To minutter før kampslutt reduserte Ullerns Eshan Sape til 1-2, som også ble sluttresultatet i kampen.

- Jeg burde ha scoret to mål, sier Sape selv.

Spiss- og kantspilleren er et nytt tilskudd til laget. Sape tok før turneringen overgang fra Asker, og spilte sine første fotballkamper med Ullern denne helgen.

- Dette er et ganske bra lag, men vi klarte ikke å få til så mye på midtbanen mot Bryne. Vi både er, og kan, bedre enn dette, sier han.

Uavgjort mot Stabæk

Lørdag ettermiddag spilte Ullern mot Stabæk.

Kampen endte 1-1 etter mål av Ullerns Sape, og Stabæks Håkon Fjærvoll.

Ullern møter dermed Djerv 1919 i sluttspillet på søndag, men har ikke mulighet til å gå videre i turneringen.

Dugnadsinnsats

Det er Ullern som er arrangør av de norske kvalifiseringskampene til Premier Cup.

- Det er lagt ned en enorm innsats fra foreldre og foresatte for å få til dette, sier trener Kopp, som også er sportslig leder for Norsk Fotballakademi.

Han tror spillerne har godt av å møte såpass gode lag tidlig i sesongen.

- Det er akkurat denne typen matching vi trenger. Vi hadde satt oss som mål å prestere godt og spille gode kamper, noe jeg syns vi har fått til, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.