RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Emilie Bosshard Haavi spilte en kjempekamp mot Amazon Grimstad, her smiler hun etter å ha satt inn sitt tredje mål for dagen.
Emilie Bosshard Haavi spilte en kjempekamp mot Amazon Grimstad, her smiler hun etter å ha satt inn sitt tredje mål for dagen. Foto: Foto: Thomas Granerød

Klasseforskjell

Emilie Bosshard Haavi scoret hat-trick og Røa leverte fotballfest mot Amazon Grimstad.

RØA: Hjemmelaget Røa fortsetter å imponere i Toppserien og aller mest imponerte Emilie Bosshard Haavi (18) mot Amazon med sine tre nettkjenninger, hvorav det ene målet på en suser fra 22 meter og plassert helt i vinkelen.

– Nytt steg i riktig retning

I tillegg til sitt hat-trick burde strengt tatt Bosshard Haavi ha notert seg for enda et par nettkjenninger, men tre mål før hun måtte ut med skade tyve minutter før slutt er mesterlig levert av attenåringen.

– Dette er en kamp hvor vi på nytt tar et steg i riktig retning, men vi har faktisk enda mer å gå på. Mot Amazon i dag synes jeg vi er meget gode i perioder, men slipper dem litt inn og dem får et lettkjøp mål mot slutten av kampen, sier Bosshard Haavi, som mer ser ut som hun har kommet fra krigen med bandasje på armer og bein;

– Det går bra med meg, jeg hadde faktisk lyst til å komme innpå igjen og fortsette kampen. Fikk meg bare en litt trøkk i beinet og et sår i armen, fortsetter storscoreren til Ullern Avis Akersposten.

– Gøy å være trener

Røa-trener Geir Nordby  likte det meste av det han fikk se under kampens gang mot Amazon og han hadde følgende kommentarer rett etter kampslutt;

– Jeg er fornøyd med store deler av kampen. Jentene gjør som vi avtaler på forhånd, men vi burde kanskje omsatt noen flere av sjansene våres til mål, men det er et steg i riktig retning fra forrige kamp mot Linderud/Grei, sier Nordby før han forstetter med å dele ut ros til spillerne sine;

– Det er en fantastisk flott gjeng med spillere. De har en innstilling og vilje som imponerer. Bare da Emilie (Bosshard Haavi, jour. anm.) ble litt "sur" på meg fordi jeg byttet henne ut på grunn av skade, vitner om den innstillingen som jeg verdsetter hos spillerne mine. Det er gøy å være trener for en slik gjeng, avslutter Geir Nordby med et smil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere