RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klassisk pendling...

De reisende gjorde store øyne da de ble møtt av klassisk musikk «live» på vei til og fra toget torsdag ettermiddag.

OSLO S: Så var det da heller ikke snakk om en middelmådig trubadur med ei gammal fele. Det Norske Kammerorkester markerte nemlig avslutningen av sin høstturnè med fiolinisten Henning Kraggerud på den noe spesielle måten.

– Vi vil muntre opp pendlere som er lei av både signalfeil og Flexusproblemer, sa Per Erik Kise Larsen i Kammerorkesteret i forkant av den hyggelige overraskelsen for byens gående.

Det var en spontan idè for to dager siden som førte Det Norske Kammerorkester til to av de travleste knutepunktene i landet. Jernbaneverket og Oslo T-banedrift var med på notene, og derved får reisende oppleve et av verdens beste kammerorkester gratis i ettermiddag.

Den første på Oslo S, ved broen mellom Burger King og kafeen akkurat nå, og er du rask kan du få med deg den neste på Stortinget T-banestasjon fra 17.30 til 18.25

Det Norske Kammerorkester spiller for første gang på Oslo S, og dagens konsert er full av klassisk musikk som nok både vil behage og overraske reisende til og fra hele østlandsområdet. For en gangs skykd var det kanskje noen som håpet på forsinkelser...?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere