RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klatret i takrenne - hadde narkotika - ble pågrepet

Her er de siste oppdateringene fra politiets logg:

Sparket i bildør - ble pågrepet

OSLO SENTRUM: Kl. 00.24 kom det melding fra et parkeringshus i Oslo sentrum om at en mann på 19 år hadde sparket inn en bildør og på den måten utøvet skadeverk på annen manns eiendom. Politiet kom til stedet og pågrep mannen som ble kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Kvinne pågrepet for bedrageri

ØVRE GRÜNERLØKKA: Kl. 00.29 kom det en melding fra et taxiselskap om at en kvinne og en mann hadde tatt taxi fra et sted i byen til en adresse på Øvre Grünerløkka. Da de kom fram, stakk den mannlige passasjeren av og den 45 år gamle kvinnen kunne ikke betale regningen. Politiet kom og tok kontakt med kvinnens mann som hevdet at hun tidligere denne uken hadde blitt fråstjålet både mobiltelefon og lommebok. Politiet vurderte deretter saken dit hen at kvinnen ble pågrepet for bedrageri. Hun ble kjørt til Sentralarresten ved Politihuset.

Klatret i takrenne - hadde narkotika - ble pågrepet

OSLO SENTRUM: Fra en adresse i Skippergata kom det kl. 02.45 melding om to personer som hadde tatt seg inn i en bakgård via en metallport og klatret opp via takrennesystemet og inn gjennom et vindu. Politiet kom til stedet og klatret etter og fikk kontroll på et par mann på 28 og 24 år. På den ene mannen ble det funnet noe narkotika og på den andre et bankkort som ikke tilhørte han. De ble begge pågrepet og kjørt til Sentralarresten.

Snoket i turistbagasje - ble bortvist

OSLO SENTRUM: Kl. 05.26 kom det melding om at en 25 år gammel kvinne hadde snoket i noe turistbagasje i området rundt Nationalteateret. Hun hadde ikke klart å stjele noe fra noen, og da politiet kom til stedet ble hun bortvist fra stedet med 200 meter i alle retninger fra Johanne Dybwads plass.

Og her er politiloggen for torsdag:

Ville handle på urettmessig id-kort
OSLO SENTRUM: Kl. 22-04 i går kveld ville en 27 år gammel mann handle med falsk legitimasjon. Politiet undersøkte saken nærmere, og mannen fortalte at han hadde kjøpt id-kortet i ute byen. Politiet satt seg i forbindelse med id-innehaveren som fortalte at han hadde mistet lommeboken. 27-åringen ble pågrepet for forsøk på heleri.

Mopedfører pågrepet med narkotika
AKER SYKEHUS: Kl. 23.16 kontrollerte politiet en moped som kjørte på gangveisystemet ved Aker Sykehus. Den 25 år gamle mopedføreren var i besittelse av narkotika og ble derfor pågrepet og kjørt til Sentralarresten i Politihuset. Mopeden ble tauet inn.

Mann gikk i Svartdalstunnelen
SVARTDALSTUNNELEN: Kl. 02.04 i natt ble det meldt om en mann som gikk på venstre side av Svartdalstunnelen mot Ryen. Politiet rykket ut og fant en 47 år gammel mann som ble kjørt ut av tunnelen til en bensinstasjon i nærheten.

Pågrepet i bil uten førerkort
GRÜNERLØKKA: Kl. 03.21 kontrollerte politiet en bil på Grünerløkka. I bilen satt en 24 år gammel mann som kunne fremvise kvittering på betalt årsavgift, men som ikke hadde førerkort. Politiet fant også noe narkotika på mannen. Det ble også funnet et annet førerkort og pass og en softgun i bilen. Føreren ble pågrepet og kjørt til Sentralarresten.

Fraranet mobiltelefon og briller
GRÜNERLØKKA: Kl. 03.36 ble det meldt om et ran av en mann i Korsgata. En 20 år gammel mann var fraranet sin mobiltelefon og sine briller av tre ukjente personer. Politiet kjørte mannen til Sentrum politistasjon slik at han kunne inngi anmeldelse på forholdet.

Tre pågrepet for innbrudd i bil
ST. HANSHAUGEN: Kl. 05.18 ble det meldt om et innbrudd i bil på St. Hanshaugen. Politiet rykket ut og fant tre menn som på ulike måter ble knyttet til innbruddet. Det ble funnet noe narkotika i tilknytning til bilen. Tre menn på 37, 33 og 32 år ble kjørt til Sentralarresten for dette forholdet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere