*Nettavisen* Nyheter.

Klinikken for kvinner og barn

Familieklinikken åpnet for en kort tid tilbake. Nå ønsker de velkommen til kvinner og barn.

MAJORSTUEN: Familieklinikken i Majorstuhuset åpent i januar og drives av Lena Milling, som er den første jordmoren utenfor sykehus med ultralyd. Sammen med henne jobber Kathrine Aschehoug, som jobber spesielt med homeopati.

Klinikken er spesielt for gravide og de som ønsker å bli gravide, men også for barn. Vi behandler jo hele familien, forteller Aschehoug.


For kvinnelige plager

Hovedelementene klinikken driver med er ultralyd, akupunktur og homeopati. Spesielt er behandlingen peilet mot kvinnelige plager og de som ønsker å bli gravide.

Kvinner som har problemer med menssmerter og slikt tar vi også hånd om. Overgangsalder også. Gravide har ofte problemer med ryggplager eller bekkenløsning. Selv om vi har peilet oss inn på kvinner, behandler vi jo hele familien. Kommer det noen med ryggplager, får jo de behandling, smiler Milling. Hun forteller at ultralyd blir tatt etter 18 uker i svangerskapet for å finne termin for fødselen.

Mange velger å ta ultralyd etter 24 uker og mellom 30-32 uker. Dette for å få bilder, sjekke tilveksten og kjønnet til barnet, forteller jordmoren.

Homeopati er en behandlingsform som stimulerer kroppens evne til å helbrede selg selv, altså styrker immunforsvaret.

Homeopati kan også være fint ved siden av akupunktur, som vi også tilbyr her. Fordelen med slike behandlinger er jo at gravide og barn ikke kan ta for mye medisiner. Slike behandlinger pleier å fungere veldig bra, ettersom kroppen til barn og gravide reagerer fort, dette er en praktisk løsning som hjelper godt for både kroniske og akutte plager, forteller Aschehoug og nevner infeksjoner, kolikk, mage og tarm problemer og søvnproblemer.


Gode bakgrunner

Damene er veldig glad for beliggenheten i Majorstuhuset.

Fordelen er at klinikken er lett tilgjengelig for pasienter. Det har gått veldig bra etter vi flyttet hit, mener Aschehoug.

Jeg har jobbet på Majorstuen tidligere og liker meg godt her. Det er som er by i byen, forteller Milling.

Milling har bakgrunn fra blant annet Ullevål sykehus, Internasjonale Røde Kors, sykepleierutdanningen og akupunkturstudier. Aschehoug på sin side har utdannet seg innenfor både homeopati og akupunktur. Hun har jobbet ved CC-Vest Homeopatiske klinikk og Aschehougklinikken. Klinikken har adresse Kirkeveien 64 B.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag