RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klinte til på hjemmebane

Furusets unge iskrigere gikk respektløst til verks, da laget spilte sin første turnering noensinne i påskeharecupen på hjemmebane i helga.

Furuset: Dette var helt klart mer moro enn trening. Veldig spennende å møte andre lag, fastslår Furuset-spilleren Niklas Telle (7).
Ammerud-gutten var en av de ivrige hos Furusets 99-årgang som virkelig koste seg under cupen i Forum. Og han syntes laget klarte seg bra i sin første turnering.
Ja, det gikk bra. Det vi er flinkest på er nok å takle. Det liker jeg veldig godt, understreker Niklas som også er glad i å score mål.
Nå scoret jeg akkurat to ganger, så det var moro, gliser 7-åringen etter to nettkjenninger i oppgjøret mot Manglerud Star.

Detroit-fan

Niklas har bare spilt ishockey i to måneder. Interessen for idretten er likevel blitt utrolig stor.
Jeg følger ganske godt med på NHL (verdens beste hockeyliga, journ.anm.), der Detroit Red Wings er favorittlaget. Detroits svenske back, Nicklas Lidström, er favorittspilleren min, forteller Ammerud-gutten.

Ivrige spillere

Glenn Isaksen er trener for Furuset-gutta. Han kan fortelle om fin framgang for 7- og 8-åringene etter oppstarten.
Utviklingen har vært kjempestor. Interessen er veldig stor blant spillerne, og i tillegg til de to ukentlige treningene pleier også de fleste å være med på frigåing på søndager, forteller Isaksen.
Under påskeharecupen delte 99-årgangen seg på to lag.
Dette har vært noe vi har jobbet mot siden vi startet opp. Turneringen rundet samtidig av sesongen, men neste år kommer vi til å være med på enda flere turneringer, sier Isaksen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere