RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trupp Go'hjerta: Silja Vollseth og Henning Løkken jobber i barnehager og har videreutdanning i drama og barneteater.
Trupp Go'hjerta: Silja Vollseth og Henning Løkken jobber i barnehager og har videreutdanning i drama og barneteater.

Klovnestreker på Breidablikk

Høyenhall Barn og Unge arrangerte forrige helg barneteater til glede for distriktets barn og deres foreldre.

Høyenhall: Det var teaterduoen Trupp Go'hjerta som stod for teateroppvisningen på Breidablikk speiderhus på Høyenhall forrige helg. Duoen består av Henning Løkken og Silja Vollseth. Forestillingen heter "Hysj" og handler om to veldig forskjellige klovner som møtes på et bibliotek. Da oppstår det mange komiske situasjoner.

Lokalt engasjement

Speiderhuset Breidablikk var full av forventningsfulle barn og Trupp Go'hjerta skuffet ikke.

Henning Løkken jobbet tidligere i Manglerud barnehage. Det er slik vi har fått tak i ham, forteller Bente Aasheim Walter. Hun er en fem mødre som var med på å starte Høyenhall barn og unge, en forening som søker å bidra til trivsel for barn, unge og deres foreldre i nærmiljøet. Foreningen ble stiftet i 2006 og det første arrangementet var et fakkeltog.

God oppslutning

De fem mødrene hadde alle barn i Manglerud barnehage og et glødende engasjement for sitt nærområde. Foreningen samarbeider med Høyenhall Vel om ulike arrangementer i bydelen.

Også nyttårsaften 2007 vil vi arrangere et fakkeltog på Høyenhall, forteller Aasheim Walter. Ruten går fra Velhytta til Høyenhallparken. Her blir det oppskyting av raketter og utdeling av stjerneskudd til barna. Om sommeren arrangerer de Høyenhall-lekene.

Nå vil vi satse på å ha et slikt barneteaterarrangement hver vår og høst. Det er andre gang vi har barneteater her på Breidablikk og denne gangen er det veldig bra oppmøte. Det er moro å se at oppslutningen rundt tiltaket vårt vokser, avslutter Aasheim Walter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere