RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klær til besvær på Manglerud

Mandag så det lite trivelig ut ved innsamlingsboksene av klær på Manglerud. En av boksene var også umulig å bruke.

MANGLERUD: Bak Fretex-boksene ved Manglerud senter, lå det mandag mye klær og en av boksene var umulig å bruke på grunn av en stor søppelsekk som hadde kilt seg fast. Driftsleder hos Fretex, Aud Sollid, sier til Nordstrands Blad at publikum gjerne må ringe og gi beskjed dersom boksene blir fulle utenom tømming.
Vi har faste tømminger på alle boksene våre. Det hender noen ganger at folk ikke legger tøyet oppi. Noen ganger fordi det er fullt, særlig rett etter påske. Men det er jo noen ganger det ligger litt klær rundtomkring selv om det er nok av plass i de store boksene våre. Da kan folk ringe og si i fra. Fretexnummeret står på boksene. Om vi har en sjåfør i nærheten kommer vedkommende bortom og rydder opp. Sollid forteller at de mest sentrale boksene blir tømt hver dag, og at det derfor ikke pleier å ligge klær lenge utenfor boksene før det er orden på det.

De fleste boksene våre blir vanligvis tømt et par ganger i uka. Vi ser at folk leverer tøyet litt i bolker. Når det er kaldt er det lite tøy, når det er fint vær kommer det gjerne mye mer, forteller hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere