RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klubben feiret bydelen


Jentene i Trouble viste frem sine kunster under lørdagens bydelsdager på Lambertseter.
Jentene i Trouble viste frem sine kunster under lørdagens bydelsdager på Lambertseter.
Klubben på Lambertseter var i høyeste grad med på å markere årets bydelsdager.

LAMBERTSETER: Lørdag var det masse liv og røre rundt senteret, og først ute var gjengen fra dansegruppen Trouble. Den består av tolv jenter, alle 14 år gamle.

Det maskuline innslaget var noe sterkere i sykkelkonkurransen som ble arrangert i skateanlegget i Lambertseterparken. De tre beste ble Magnus Berger (15) fra Kastellet skole, Axel Egenæs (13) fra Brannfjell skole og Espen Løvberg (15) fra Kastellet.

Klubben på Lambertseter er etterhvert blitt viden kjent for sine skumparties. Denne lørdagen var intet unntak. Hele tre leverandører av skum sørget for både "kanon" og "foss" på scenen, til øredøvende jubel fra et feststemt publikum. Intet mindre enn 160 ungdommer fra hele Nordstrand bydel, og noen nabobydeler i tillegg, sørget for høy stemning på dansegulvet utover lørdagskvelden. Og alle ungdommene oppførte seg eksemplarisk, kan klubbleder Harald Larsen glede foreldrene med.

I tillegg var det også en fotballcup i "bingen", og bandet Tor Erix som hadde utendørskonsert.. Et solid og vellykket bidrag fra klubben, som absolutt satt sitt preg på årets bydelsdager.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere