RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klubbene gikk inn for ordningen

Nestleder i innebandyseksjonen i bandyforbundet, Jan Hagen skjønner klubbenes frustrasjonen i andredivisjon. - Dette blir dessverre en konsekvens av å få til en eliteserie.

Oslo: Hagen understreker at årets system hvor andredivisjonslag ikke kan rykke opp, ble vedtatt på årsmøtet, og at det var klubbene og ikke styret som gikk inn for ordningen.
- To tredjedeler av klubbene som var tilstedet på årsmøtet i juni, ønsket å få eliteserie for kvinner. Dermed hadde ikke vi i styret noe valg, forklarer Hagen som skjønner at spillerne og trenerne i årets andredivisjon kan synes ordningen er frustrerende.

Skjønner frustrasjonen

- Jeg skjønner frustrasjonen, og at det er kjedelig bare å ha æren å spille for, men dette er et skritt i utviklingen av idretten. Det er rett og slett et grep for å utvikle idretten et steg videre. Det går ikke an å komme etterpå å klage, spesielt hvis klubben ikke var tilstedet på årsmøtet hvor eliteserien ble vedtatt.
Opprettingen av eliteserien for kvinner betyr at det neste sesong ikke vil bli 1.divisjon på Østlandet.
- Det hadde vært unaturlig om laget som vinner årets andredivisjon skulle rykke rett opp til eliteserien. Men vi vil selvfølgelig gjenopprette førstedivisjon når det er nok lag. Det er selvfølgelig trist for lagene som vinner årets andredivisjon. Dette er bare en overgangsordning dette året, sier Hagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere