RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

CELEBERT BESØK: Oslos ordfører kom syklende til åpningen og feiringen av Haugenstua scene. Her er ham sammen med Tuncel og Assan på torget.
CELEBERT BESØK: Oslos ordfører kom syklende til åpningen og feiringen av Haugenstua scene. Her er ham sammen med Tuncel og Assan på torget. Foto: Foto: Silje Gitlestad

Knall åpningsfest på Haugenstua

– Nei, jøss der står ordføreren jo, sa folk og stimlet sammen rundt Fabian Stang som ankom Haugenstua torg på sykkel.

HAUGENSTUA: Ordføreren hadde tatt turen til torget lørdag 12. mai for å åpne Haugenstua Scene som har pusset opp i kjelleren, og dermed fått enda flere rom som kan tas i bruk til forskjellige aktiviteter.

Stinn brakke

Etter at sløyfa i snoren på døra var knyttet opp og Oslo Nord Taekwondo klubb hadde vist frem sine kunster på den røde løperen, kunne alle komme inn og titte på det nyoppussede huset på torget.

Sjampanjebrusen som ble servert i foajeen ble revet bort av de rundt 200 fremmøtte som virret nysgjerrige rundt i huset.

Mange talenter

Haugenstua Scene er et flerbrukshus og en viktig møteplass for befolkningen på Haugenstua. Huset rommer et stort utvalg av aktiviteter for barn, ungdom og voksne.

Aktivitetene driftes av frivillige lag og foreninger, og av bydelen. På lørdag kunne man se alt fra boksing til tamilsk dans og breakdance.

De fremmøtte kunne selv prøve boksehanskene og dj- spakene og være med på moroa.

Ungdommene som holder til på scenen imponerte stort som konferansierer, guider og dansere, for å nevne noe.

– Vi er strålende fornøyd med at så mange mennesker har tatt turen til Haugenstua i dag, sier Bente Fedreheim som er daglig leder ved Haugenstua Scene.

Appell

Vidar Bøe og Tahir Hussein holdt en gripende appell på torget for å oppmuntre folk til å ta vare på helsa si, og hverandre.

Vidar Bøe er en tidligere politimann som ble kåret til Årets Ildsjel under Idrettsgallaen i 2010.

Tahir Hussain er en ung mann fra Stovner som i 2009 ble kåret til årets norskpakistaner av nettmagasinet X-plosiv, og som har klart å snu store helseutfordringer til noe positivt.

Sammen med Stovner frisklivs- og mestringssenter, som også holder til på scenen, ledet de en gjeng fremmøtte på en tur i Folkehelseløypa.

Arrangementet endte med fellestrim ved parken Sneglehuset, og de fremmøtte kunne deretter gå lykkelige hjem i solskinnet med hver sin skritteller.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere