*Nettavisen* Nyheter.

Knall og fall på skiskolen

Iver (4 1/2) satt utfor den lille bakken, men klarte ikke å holde seg på beina. Men smilet var på plass likevel.

Fire- og femåringene på Skeid skiskole suste ned bakken på Linderudkollen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Det var ikke like lett å stokke bein og armer til skikkelig fiskebein, og da er det greit å ha instruktøren bak seg som kan hjelpe til litt.

Klikk på bildet for å forstørre.

Rød gruppe startet med diagonalgang på lang rekke i løypene på Linderudkollen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Karen Ottesen (5) fra Torshov var fast bestemt på at hun skulle klare å stå ned hele bakken, og det klarte hun til slutt.

LINDERUDKOLLEN: Rød gruppe startet pent og pyntelig med diagonalgang på lang rekke. Fire- og femåringene på Skeid skiskole fikk så bryne seg på en nokså bratt bakke.

Bøy dere forover og bøy knærne, roper instruktøren, og ungene setter utfor.

Gøy på ski

Skeid har arrangert skiskole i Linderudkollen i over 15 år, og i år er det rundt 35 unger i alderen 4 til 8 år, som er påmeldt.

Men vi tar fortsatt imot nye barn, så det er bare å melde seg på, forteller leder i skiavdelingen Kim Aalie Larsen. Ungene blir delt i inn i grupper etter alder, og lek og moro dominerer aktivitetene.

Målet er at ungene skal ha det gøy på ski, og lære seg å komme ut i marka, smiler Larsen. Skiskolen byr på alt fra grunnleggende skiteknikk, til skileik, «troll og stein», flatmark, bakker og litt skigåing i ferdigpreparerte løyper.

Få dreisen

Karen Ottesen (5) begynner å få dreisen på den bratte bakken.

Nå klarte jeg nesten å stå hele bakken uten å falle, roper hun triumferende ut. Hun syns det er veldig gøy på skiskole, og går fiskebein så godt hun klarer opp igjen.

Jeg skal kjøre ned en gang til, det er så gøy, smiler femåringen fra Torshov.

Det ble noen knall og fall, men med masse nysnø, var det ingen som slo seg av den grunn. Litt hjelp fra instruktørene så var det opp igjen og ned igjen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag