RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortsatt like spillesugen og trives på Tveitaklubben. Fra venstre: Philip Larsen, Simen Kristiansen, Camila Mai Ly Nesheim og Endre Marx Westergren.
Fortsatt like spillesugen og trives på Tveitaklubben. Fra venstre: Philip Larsen, Simen Kristiansen, Camila Mai Ly Nesheim og Endre Marx Westergren.

Knall på Tveitaklubben

Tveitaklubben er riktig i støtet for tida. Og i takt med medlemstallet yngler nye ideer og prosjekter.

TVEITA: Og for å slippe den unge skapertrangen til dro klubben til med vernissasje for de fotoglade og konserter på samme dag.

– Vi prøver å få ungene til å spille for andre helt fra begynnelsen av. Og det er nesten utrolig hvor bra de mestrer det, forteller musiker og klubbmedarbeider Daniel Pedersen i en pause mellom dagens konserter.

KLIKK HER, OG SE FLERE BILDER FRA KONSERT OG VERNISSASJE

Egne låter

Ingen sceneskrekk å spore hos 2Grls da de entrer den intime scenen på Tveitaklubben. Og selvsagt med egenkomponert låt.

– Vi spilte «What we are doing». Fått litt hjelp med ord og slikt, men melodien har vi funnet på helt selv, sier 2Grls, Elisa Jenssen og Helene Steel i kor.

Beklageligvis greier ikke avisas utsendte å få formet jentenes logo på disse sider, men det er 2 Girls elegant felt inn i et hjerte.

Også de litt meritterte musikerne sto på scenen.

– Vi øver og står på, sier Endre Marx Westergren, fra Decibel som også er en del av Drengestua Rockeverksted.

Vernissasje

Vokalist og fotograf Camila Mai Ly Nesheim guider den utsendte gjennom dagens utstilling. Fotografier som dekker nesten alle veggene i klubblokalene.

– Jeg mener at alle bildene er fine på hver sin måte. Og her er det bilder av det meste. Mest morsomt å fotografere mennesker, sier den blide omviser.

Og den omviste som selv fusker i faget, fikk mange nye innfall til hvordan fange øyeblikket gjennom linsa.

Ikke minst var det rent konkrete oppdrager med å skape et reklamebilde med enkle midler løst på utrolig mange kreative måter.

Ellers var det rikelig med portretter og landskapsbilder i samlingen.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere