RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knallmatch av Manglerud Star

Det var et forvandlet MS-lag som sikret seg tre livsviktige poeng mot Tromsdalen i helgen. Vi har trent på å løpe, sier trener Midtsian om hans "nye" lag.

Bislett: Etter begredelige resultater i de to forrige kampene måtte trener Geir Midtsian ta et oppgjør med laget sitt.

På mandag hadde vi et ordentlig oppvaskmøte der jeg spurte gutta hvilken divisjon de ønsker å spille i neste sesong, forteller Midtsian. Han kan puste lettet ut etter glimrende spill og 4-2 seier mot bunnkollega Tromsdalen.

Dette var utrolig deilig! Vi har trent godt hele uka og får betalt for det i dag, jubler han.

Vi har trent på å løpe. Jeg har vært klar på at alle må bidra og jobbe hele kampen. Det er deilig å se at vi er oss sjøl igjen.

Skapte sjanser

MS hadde riktignok hentet inn midtstopper Espen Schjerven fra studier i Polen, men det kunne se ut som MS hadde et helt nytt lag. Det var stor vilje og aggressivitet. Aleksander Midtsian serverte og Thomas Sørum og Carl Erik Torp sto for de fleste sjansene.

Jeg skal telle opp etterpå, men jeg er ganske sikker på at det var årsbeste når det gjelder sjansestatistikken, sier han fornøyd. Thomas Sørum scoret ett, men kunne hatt mange flere. Jeg er veldig fornøyd med scoringen og kampen for øvrig. Men jeg ville nok i hvert fall hatt ett mål til, sier Sørum som var et konstant uromoment for Tromsdalens forsvar.

Det var veldig viktig med seier i dag. Hadde vi tapt i dag ville det vært helt åpent hvem som rykker ned, påpeker han. Trener Midtsian samtykker.

Jeg vil ikke si at det var vinn eller forsvinn, men nå er de opp til oss å opprettholde de gode prestasjonene fra i dag. Men det er cupfinale hver kamp fremover nå, sier han. Dersom MS vinner de tre siste hjemmekampene sine mot Hødd, Sogndal og Sparta så vil de etter all sannsynlighet greie å berge plassen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere