Gå til sidens hovedinnhold

Knallsterkt moteshow

Vårens nye trender ble presentert på Linderud senter sist lørdag. Entusiastiske modeller og en skatelegende tok publikum med storm.

Linderud: De sparer aldri på kruttet når de først byr opp til senterfest og forrige ukes arrangement var intet unntak. I flere uker har senterets markedskoordinator, Ann Christin Lund, planlagt den trendy happeningen, der 19 modeller fra 7 til 62 år var i aksjon.
Både frisører, sminkører og stylister hadde gjort en kjempe jobb i å gi hver enkelt modell et personlig og naturlig uttrykk.

God respons

- Modellene våre ga alt, og det liker publikum, sier Ann Christin Lund stolt.
Som alltid var lørdagens motevisning på Linderud senter en svært trivelig og folksom affære og de frammøtte likte det de så. Trampeklapp og jubelbrus var fasiten etter endt show.
- Vi er veldig fornøyd med arrangementet. Uten støtte og gaver fra senterets butikker hadde vi aldri fått det til, forteller Lund.

Legende på besøk

Lørdagens konferansier var ingen ringere enn skateikonet og verdensmester, Adil Dyani. Han løste oppgaven mesterlig, da han holdt liv i publikum med artige kommentarer under hele showet.
- Selveste Adil Dyani. Har du byttet beite?
- He-he! Nei, jeg har ikke det. Men jeg syntes det gøy å prøve noe nytt. Jeg har alltid hatt sceneskrekk, men jeg syntes det gikk bra likevel.
- Hva er planene dine framover?
- Jeg har ting på gang, men jeg kan dessverre ikke røpe noe, svarer skateboard-proffen med glimt i øyet.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger