RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knallturnering på Nordstrand


Ivrige spillere fra arrangørklubben ser semifinalene fra tribunen. Fra venstre: Oskar Jahren, Christoffer Hegg Lothe, Mathias Jensrud og Aleksander Berg.
Ivrige spillere fra arrangørklubben ser semifinalene fra tribunen. Fra venstre: Oskar Jahren, Christoffer Hegg Lothe, Mathias Jensrud og Aleksander Berg.
I en hel uke har det vært hard kamp om poengene under Landsturneringen i tennis for barn under 12 år.

NORDSTRAND:  Det har vært storinnrykk på de seks røde grusbanene. Et stort løft for klubben og med stor suksess. 179 barn har spilt nærmere 600
kamper.

– I dag er det siste dagen og semifinalene skal spilles før det hele er over for vår del. Finalene gjør de unna i Frognerparken i morgen, søndag, sier Anja Hegg.

Hun berømmer alle spillerne og alle foreldrene som har vært innom og som har gjort turneringen til en utrolig positiv opplevelse for alle.

SE BILDER: Fra lørdagen

Aktive

Selv om de ikke var noen av de lokale spillerne som kom til semifinale, var de fornøyde med innsatsen allikevel.

– Vi er et år yngre enn de fleste, så til neste gang kan du nok få se oss i finalen, sier Oskar Jahren med et glimt i øyet.

– Morsomst med tennis er jo å være med på turneringer som denne her og å spille kamper, legger Christoffer Hegg Lothe og Mathias Jensrud til.

– Ja, og så treffer du jo nye folk og får nye venner, sier Aleksander Berg.

– Og når du spiller, er det jo ganske ok å vinne da, sier Sofie Bømark Syversen og Victoria Jacobsen.


Alle hadde spilt seks kamper og noen en til i mix.

Til finalen

I jenteklassen blir det ren Stavangerfinale mellom Line Huglen og Dorthea Faa Hviding. I gutteklassen møtes Johannes Helgø fra Stavanger TK og Casper Ruud fra Snarøya TK.

– Det er bra trenere og vi trener mye, forteller Dorthea Faa Hviding, etter sin semifinale og som svar på hvorfor det er som mange gode spillere i Stavanger.

– Jeg tapte finalen i fjor og det blir spennende å se hvordan det går nå, legger den blide finalisten til og roser arrangementet skikkelig.

På tribunen

Spente foreldre fulgte sine håpefulle fra tribunen under semifinalene.

– Mange gode spillere og et høyt nivå, sier ikke ukjente tennisfar Christian Ruud, idet sønnen Casper kommer og setter seg etter å ha kjempet seg til finalen i landsturneringen.

Du finner mer om Landsturneringen på:

www.nordstrandtk.no/

www.tennis.no/nm-2010/item/494-finaleklart-i-landsturneringe

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere