RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Herlig driv: Erlend Aaby fører her an for BSK i perfekt stil.
Herlig driv: Erlend Aaby fører her an for BSK i perfekt stil. Foto: Foto: Thomas Granerød

Knepent tap for BSK

Bygdø Monolitten viste at de ville vinne kampen mest og var noen hakk vassere enn Bækkelagets 12-årslag.

BEKKELAGET: Men, for all del, dette oppgjøret kunne 12-åringene til BSK fort ha vunnet, i stedet gikk laget på sitt tredje strake tap for sesongen.

Opp med hodet BSK

Årsaken virker ganske så klar, laget henger litt for ofte med hodet når de opplever motgang i spillet. Dette kan enkelt rettes opp i, noe kaptein Henrik Haga og tomålsscorer Sondre Bakkejord var skjønt enige om;

– Vi startet kampen ganske så bra, men mistet litt selvtillit ut over i kampen, men så kom vi tilbake og avsluttet kampen godt, sier duoen nærmest i kor.

– Litt surt å tape slike jevne kamper, men vi må våkne opp tidligere og tåle litt motgang uten at spillet stopper helt opp for oss, fortsetter kaptein Haga til Nordstrands Blad.

Serielederen

Det var ingen enkel motstander BSK møtte i Bygdø Monolitten, de kom fra to strake seire før lørdagens oppgjør - og kunne ta serieledelsen etter endt oppgjør mot BSK.

– De har et veldig godt lag, men vi viste jo at vi klarte å henge med dem når vi ville. Merket at dem ble litt stresset av oss da vi presset på for uavgjort mot slutten, men dessverre så klarte vi ikke poeng nå heller, avslutter Haga og Bakkejord med et smil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere