*Nettavisen* Nyheter.

Knerten helt hjemme

Med popcorn innen rekkevidde ble det or´ntlig kino på Bøler.

Forrige uke skrev vi at Knerten var kommet hjem da den populære Anne-Cath. Vestly-figuren var på Bryn senter. Fredag kveld var den helt hjemme - på Trolltun på Bøler.

Klikk på bildet for å forstørre.

Når man skal på Trolltun-kinoen, må man både ha med seg egne stoler og være godt påkledd. FOTO: Arne Vidar Jenssen

Klikk på bildet for å forstørre.

Knerten dukket fredag kveld opp på kinoveggen i Trolltun på Bøler. Dermed var Anne-Cath. Vestly-figuren kommet helt hjem.

BØLER: Knerten og Lillebror er kjent lesning for mange barn (og tidligere barn som nå er voksne). Nå har den kommet i filmversjon og satt opp på kino. Men før det hadde den en rekke forhåndsvisninger. Fredag kveld ble den vist på Bøler i Trolltun Borettslag av "Trolltun sporadiske filmklubb".

De pleier å ha en utendørskino en gang iblant, og nå var det nærmest en selvfølge at Knerten skulle på programmet.

Utefilm-fremvisning krever at det må være mørkt, og det betydde på fredagskvelden at det også begynte å bli litt småkaldt. Men så lenge det finnes varmedresser, ulltepper og til og med sovepose, tåler man det meste.

Og med popcorn innen rekkevidde i tillegg til alt mulig annet godteri, og stort lerret på gavlveggen ble det or'ntlig kino.

Og med denne filmkjøringen har Knerten og Lillebror kommet helt hjem - nemlig til der de ble "født" av Anne-Cath. Vestly.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag