RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VELKOMMENT: Oppsal skoles barne- og ungdomskor runder 55 og fikk fint forspill på feiringen med stor sjekk fra Sparebankstiftelsen DNB NOR. Her overlevert av Lillian Dahl Johansson, banksjef DNB Manglerud.
VELKOMMENT: Oppsal skoles barne- og ungdomskor runder 55 og fikk fint forspill på feiringen med stor sjekk fra Sparebankstiftelsen DNB NOR. Her overlevert av Lillian Dahl Johansson, banksjef DNB Manglerud. Foto: Foto: Jacob Kirkevaag

«Knitrende» forspill til 55-års jubileet

Med pengene fra Sparebankstiftelsen kan Oppsal skoles barne- og ungdomskor stille med etterlengtet og skikkelig lydanlegg både på øvinger og konserter.

OPPSAL: Det er hektisk aktivitet i skolens aula når nesten 60 sangglade skal finpusse både strofene og «kvesse» klørne til den forestående konserten på søndag.

På programmet står utdrag fra Cats, Jesu Christ Superstar og andre musikaler av Andrew Lloyd Webber.

Kjærkomment

Og ingen sure miner da øvingen blir avbrutt av en riktig så blid banksjef fra Manglerud.

– Det er jo ekstra hyggelig å gi noe tilbake til nærmiljøet som jeg selv bor i. Og dette er jo penger til et lydanlegg som kommer både utøvere og tilhørere til gode, sa banksjef i DNB Manglerud, og overrakte en sjekk på 30 000 kroner på vegne av Sparebankstiftelsen.

– Dette er penger som kommer godt med. Nå får sangerne høre sine egne stemmer på en ny og mye bedre måte, takket styreleder for koret, Mette Lund.

Hun la til at et slikt anlegg også ville komme skolen til gode.

Jubileum

Oppsal skoles barne- og ungdomkor runder 55 år. Og slikt må jo feires.

Og det til gagns med fantastisk musikk av Lloyd Webber.

Forestillingen er et samarbeid mellom korets dirigent Cathrine Skar og Monica Dybwad, frilans koreograf, skuespiller og sanger.

– Koret har de siste årene hatt veldig god erfaring med å la koristene jobbe sammen med profesjonelle utøvere, forteller dirigenten og legger til:

– Det gir flotte musikalske opplevelser, de strekker seg litt ekstra. Å stå på en scene handler om å tørre å gi av seg selv foran et publikum, om disiplin og samarbeid.

Og dirigenten oppfordrer:

– Anbefaler hele familien om å ta turen til Oppsal skole søndag 20. mai for en stund å tre inn i Lloyd Webbers fortryllende musikalske verden, tolket av femti fantastiske korister fra Oppsal skole barne og ungdomskor.

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere