Knivdrap på Romsås

Tore Solberg, innsatsleder, hadde stor pågang fra presse og media.

Tore Solberg, innsatsleder, hadde stor pågang fra presse og media.

En mann ble knivstukket og døde på Romsås søndag.

Klikk på bildet for å forstørre.

Oddvar Solbergs plass 2 på Romsås.

Klikk på bildet for å forstørre.

Politiet kom raskt til drapsstedet og fikk sperret av.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Det ble satt inn patrulier og helikopter på jakt etter den antatte gjerningsmannen og som raskt ble pågrepet, sier innsatsleder Tore Solberg.

Romsås: Det var like før klokka 15 søndag at politiet fikk melding om en livløs person på bakken utenfor grendehuset i borettslaget Orremyr.

- Knivstikkingen skjedde her på gaten og med 6 - 7 øyenvitner, og vi kunne starte søket etter en navngitt person, sier innsatsleder Tore Solberg og legger til:
- Det skal ha vært en krangel i forkant av hendelsen, og det er ting som tyder på at offeret og gjerningsmannen kjente hverandre.

Innsatslederen forteller at politiet var raskt på stedet og startet gjenopplivning før ambulansen kom til stedet. Offeret ble kjørt til Ullevål sykehus, men livet sto ikke til å redde.

Pågrepet

Innsatsleder Tore Solberg forteller at det raskt ble etablert søk med hundepatruljer og helikopter. Og rundt klokka 16.30 kunne politiet melde at den antatte gjerningsmanne var pågrepet ved Romsås senter. Og det skjedde uten dramatikk.

Sjokk:

Flere av beboerne i området som Lokalavisen snakket med, var nærmest i sjokk. Og ikke minst skremt av en slik hendelse i sitt nærmiljø.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.