RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kniven på strupen

Etter 5-7 tap mot Akerselva i første NM-semifinale i helgen, må Tunets innebandydamer vinne onsdagens returoppgjør for å henge med i kampen om en finaleplass.

Kringsjå: Vi hadde bra tak på Akerselva til tider, men det glapp i starten av 3.periode, oppsummerer tomålsskårer for Tunet, Inger Lise Fagernes.

Tunet tok ledelsen både 1-0 og 2-1, i det som skulle vise seg å bli en meget spennende og underholdende kamp. Men i slutten av 1.periode tok Akerselva over og skåret tre mål på fire minutter.

Jeg trodde vi skulle klare det da vi gikk opp i ledelsen for andre gang, men vi slipper inn for mange enkle mål, konkluderer trener Espen Hoff.

Ga aldri opp

Selv om Akerselva tok det lengste strået og vant fredagens innholdsrike semifinale, skal Tunet ha kreditt for at de aldri ga opp. Selv etter at hjemmelaget økte ledelsen til 7-3, kjempet de gul-kledde seg inn i kampen igjen og reduserte to ganger.

Men det holdt ikke for Tunet denne gangen. Grunnen til at innebandydamene gikk på sitt andre tap for Akerselva denne sesongen, er klar ifølge Fagernes.

Taktikken var å presse de høyt. Det klarte vi til tider, men det ble etter hvert altfor stor strekk i laget.

Optimistiske

Til tross for tap, er både Fagernes og Hoff optimistiske før onsdagens returmøte hjemme i Høyenhallen, der Tunet må vinne for å sikre en tredje semifinalekamp. Vi har mer fart i beina enn Akerselva. Terper vi litt mer på avslutningene, skal dette gå bra, forsikrer treneren.

Jeg tror vi vinner. Vi er best med kniven på strupen, forteller han. Fagernes er enig.

Tar vi med oss godfølelsen og det positive vi gjorde i dag videre til onsdagens hjemmekamp, er jeg sikker på at vi tar dem, avslutter Fagernes.

Jeg tror vi vinner. Vi er best med kniven på strupen.

Espen Hoff

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere