RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet har nå kontroll på mannen som truet med å skade seg selv med kniv i Utlendingsnemndas lokaler i Oslo sentrum. Innsatsleder Grethe Løland orienterte pressen etter aksjonen.
Politiet har nå kontroll på mannen som truet med å skade seg selv med kniv i Utlendingsnemndas lokaler i Oslo sentrum. Innsatsleder Grethe Løland orienterte pressen etter aksjonen. Foto: Foto: Christian Haksø

Knivmannen pågrepet i Utledningsnemnda

En mann skal forskanset seg fredag ettermiddag i Utlendingsnemndas lokaler ved Oslo City, og truet med å skade seg selv med kniv.

SENTRUM: Politiet har nå kontroll på mannen som fredag ettermiddag forskanset seg i  Utlendingsnemndas (UNE) lokaler i Oslo, og truer å skade seg selv med kniv.

Store politistyrker rykket ut til stedet, men politiet skal raskt ha fått kontroll på mannen.

- Etter at dialogen med mannen ikke førte frem, aksjonerte politiet klokken 1420. Det ble tatt kontroll på mannen. Ingen personer kom til skade, opplyser operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Vidar Pedersen i en pressemelding.

- Mannen har en sak i Utlendingsnemnda og han truet med å skade seg selv, sier innsatsleder Grete Løland til dittOslo.

Mannen skal ha hatt en kniv på seg da han ble pågrepet.

UNE holder til i samme lokaler som Oslo City i Stenersgata i Oslo.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere