RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knivransbølge på Vestkanten


 
 
I forrige uke ble tre personer truet og ranet med kniv på vestkanten.

Ruseløkka: Lørdag 3 mai ble en ung gutt fraranet mobiltelefon og penger i skolegården på Ruseløkka skole. Gjerningsmannen skjulte ansiktet med hettegenser, men politiet har et bra signalement likevel og han skal være mellom 15 og 17 år, 170 cm høy, tynn kroppsbygning, nordisk utseende og østlandsdialekt.

Vi ser svært alvorlig på slike hendelser. Gutten som ble ranet var nok svært redd, sier etterforsker Stig Øvrebø ved Sentrum politistasjon.

Ran 2

Natt til søndag 4. mai ble en person på vei hjem ranet ved en minbank på Aker Brygge. Gjerningsmannen truet vedkommende med kniv og fikk ham til å ta ut 4000 kroner av automaten. I følge fornærmede brukte raneren en såkalt Rambokniv og skjulte ansiktet i en hettegenser. Han hadde veldig utstående øyne.

Ran 3

Natt til tirsdag 6. mai ble en 31 år gammel mann forsøkt ranet med kniv i Gabelsgate på Frogner. En mann i tyveårene, med blå hettegenser og røde striper på armene, truet fornærmede til å gi fra seg mobiltelefon. Manne klarte i midlertid å løpe fra raneren, som altså ikke fikk noe med seg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere