RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knivstakk 14-åring


Politiet har pågrepet gjerningsmennene som stakk ned en 14 år gammel gutt sist onsdag.
Politiet har pågrepet gjerningsmennene som stakk ned en 14 år gammel gutt sist onsdag.
Forrige onsdag ble en fjortenåring stukket med kniv på Oslo S. Politiet syns det er skremmende at så unge personer blir utsatt for denne typen overfall.

SENTRUM: Onsdag kveld i forrige uke kom noen vektere over en 14-åring som satt utenfor Oslo Sentralbanestasjon. 14-åringen var blitt knivstukket, men var ikke alvorlig skadet.

Sett på kamera

Dagen etter hendelsen gikk politiet gjennom videofilmer fra overvåkningskameraer over området.

På bakgrunn av filmen fikk politiet god oversikt over hele hendelsesforløpet. Jakkene gjerningsmennene hadde på seg ble gjenkjent og allerede torsdag kunne fire personer pågripes i saken, forteller Geir Tveit, leder ved forebyggende tjeneste ved Grønland Politistasjon.

Hovedmannen bak overfallet er godt kjent av politiet fra tidligere. To av de pågrepne er i alderen fjorten år og en er seksten.

Kjente hverandre

Det er skremmende når det er knivbruk på så unge. Heldigvis kunne politiet raskt gå til pågripelse på bakrunn av bildemeterialet, sier politioverbetjent Trond Skaarud.

Det er fortsatt uklart hvorfor unggutten ble utsatt for den grove volden, men mye tyder på at de innvolverte kjenner hverandre fra før.

I fjor møttes ungdomsgjenger gjentatte ganger for å slåss i området Grønland, Vaterland og Oslo S. En gjeng fra Grønland reiste også til Holmlia for å gjøre opp med en lokal gjeng som tidligere hadde "besøkt" Oslo indre øst med mindre hyggelige hensikter. Det er imidlertid ingenting som tyder på det dreide seg om gjengoppgjør denne gangen, opplyser politiet til Østlantavisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere