RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knivstukket i egen leilighet


Gjerningsmannen ble knivstukket i låret
Gjerningsmannen ble knivstukket i låret
En person har fått lettere skader etter å ha blitt knivstukket i en leilighet i Valkyriegaten på Majorstuen i Oslo. Politiet jakten natt til onsdag på tre maskerte menn.

MAJORSTUEN: Ifølge vitner skal tre menn bevæpnet med pistoler og kniver ha tatt seg inn i leiligheten, og der skal de ha ranet og stukket ned en person.

- Vi fikk melding fra legevakten om at tre menn med finlandshette hadde tatt seg inn i en leilighet i tredje etasje. En mann er fraktet til sykehuset etter å ha blitt stukket med kniv, sa operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Vidar Hjulstad til VG Nett

Den 30 år gamle mannen som ble knivstukket ble kjørt til Diakonhjemmet sykehus med et knivstikk som gikk rundt 7 centimeter inn i låret.

Gjerningsmennene skal tatt med seg PCer, mobiler og penger før de rømte og politiet tror gjerningsmennene kjente offeret fra før.

- Vi tror ikke det er tilfeldig at noen går opp i en leilighet i tredje etasje med kniv, sier Hjulstad.

Ingen er foreløpig ikke pågrepet i saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere