RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knivstukket på Torshov


KJØRT TIL SYKEHUS: Mannen, som ble knivstukket ble kjørt til Ullevål universitetssykehus. FOTO: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN
KJØRT TIL SYKEHUS: Mannen, som ble knivstukket ble kjørt til Ullevål universitetssykehus. FOTO: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN Foto: FOTO: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN
Politiet frykter et gjengoppgjør på Torshov i natt, etter at en mann ble knivstukket i låret.

TORSHOV: – En mann er knivstukket i høyre lår, men ingen er pågrepet i saken. Åtte menn befant seg i leiligheten da knivstikkingen skjedde, men de forlot leiligheten før vi ankom stedet, sier operasjonsleder Heidi Grundstad i Oslo politidistrikt til VG Nett.

Det var i en leilighet i Fagerheimgata at knivstikkingen skal ha skjedd, og offeret – en mann i 40-åra – ble sendt til Ullevål universitetssykehus. Politiet fikk melding om knivstikkingen klokka 02.31, og de kom til stedet kort tid etter.

Politiet har tatt beslag i en blodig kniv etter ugjerningen, som nå skal til undersøkelse.

Førstebetjent Wenche Granøien ved Grønland politistasjon sier at politiet jobber med identifisering av gjerningsmennene.

– Vi har hatt et vitne inne til avhør i morgentimene. Foreløpig har vi fått beskrivelser og kallenavn. Trolig har gjerningsmennene afrikansk, arabisk og skandinavisk opprinnelse, sier Granøien til VG Nett.

Foranledningen for knivstikkingen er ikke kjent.

 


 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere