*Nettavisen* Nyheter.

Knud Knudsen klar

Knud Knudsen plass står klar i mai. – Det kan jeg bekrefte, sier Dan- Erik Bomban i Samferdselsetaten.

ST. HANSHAUGEN: De fleste St. Hanshaugen-beboere og bussbrukere har vært tålmodige i lang tid, men nå ser det endelig ut som at arbeidene med oppgradering av innholdspartiet til St. Hanshaugen, nærmere bestemt Knud Knudsens plass , skal stå klart i mai.

– Jeg gleder meg til plassen blir ferdig, sier lokalpolitiker Rune Aale-Hansen (H) som har fulgt utviklingen i mange år.

Steinbelagt

– Ja, arbeidene har gått som de skal, sier byggeleder i Samferdselsetaten, Dan Erik Bomban.

Plassen blir en eneste stor granitthelling, med mur rundt, og midt på plassen kommer det opp et grøntanlegg og sitteplasser, forteller han.

– Det blir jo generelt sett en steinbelagt plass, sier Bomban som melder at folket kan glede seg over ferdig plass allerede til månedsskiftet april/mai.

Bydelstorg

Prosjektet har til hensikt å oppgradere Knud Knudsens plass så den kan fungere som bydelstorg og som møteplass for beboere i området. Plassen blir hellelagt og drosjeholdeplassen legges ned, eller flyttes muligens over på motsatt side, ved Schwensens gate, men dette er fremdeles ikke avgjort. Sitteplasser etableres og høystandard bussholdeplass bygges mot Ullevålsveien. Geitmyrsveien brosteinlegges i sin helhet.

Reklamefinansiert toalett settes opp i samarbeid med JC Decaux i overgangen mellom parken og plassen.

Så nå er det bare å glede seg til bydelstorget står klart, til ære for Knud Knudsen, også kjent som bokmålets far.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.