*Nettavisen* Nyheter.

Knuste glassfasade, havnet i arresten

HÆRVERK: Politiet måtte ta med seg en mann til arresten etter at han blant annet knuste glassfasaden ved inngangsparten hos NAV i Olaf Helseths vei på Skullerud. Foto: Arkivfoto: Nina Schyberg Olsen

Knust glassfasade, stolkasting mot utgangsdør, og en merkelig mann på moped i havna, er noe av det politiet har rykket ut til de siste dagene.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Letingen etter 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne, som forsvant fra Østensjø natt til søndag, har stått i fokus for vår lokale politistasjon denne uken.

Her kan du lese om andre hendelser:

Herjet på NAV-kontor

SKULLERUD: Fredag kveld fikk politiet melding om skadeverk hos NAV i Olaf Helsets vei. De fant en mann som rev ned noe på veggen på utsiden av bygget, dessuten hadde han knust glassfasaden ved inngangspartiet. 34-åringen ble pågrepet og kjørt til arresten.

Politiet gjorde han til fotgjenger

LANGERUD: Ved halv to-tiden natt til lørdag stoppet politiet en bil i Abildsøveien. Sjåføren , en 27 år gammel mann, hadde ikke gyldig førerkort, ble anmeldt og måtte forlate stedet til fots. Bilen ble tauet bort av Viking.

Ble fratatt skilter og førerkort

ORMSUND: En mistenkelig mann, som kjørte rundt på moped inne på havneområdet i Kolleveien, ble ved 4-tiden natt til lørddag stoppet av politiet. 28-åringen hadde ikke førerkort, og mopeden var begjært avskiltet. Vedkommende måtte forlate havna til fots uten moped.

Merkelig bilkjøring ledet politiet til narkotika

RYEN/MORTENSRUD: Politiet fikk klokken 03.41 søndag morgen melding om en bil som kjørte merkelig på E6 ved Ryen i retning sørover. Bilen ble gjenfunnet i Olavsrudveien, men sjåføren var forduftet og ble ikke funnet. Under søk fant politiet imidlertid en annen mann, en 24-åring som var i besittelse av narkotika. Han ble anmeldt og dimmitert.

Fant etterlyst mann

HOLMLIA: Ved 3-tiden mandag morgen kontrollerte en politipatrulje en mann i Ravnkroken. det viste seg at 34-åringen var etterlyst av politiet. Han ble pågrepet og kjørt i arresten.

Falsk alarm i matbutikk

BØLER: Da alarmen gikk hos Coop Mega i Bølerlia klokken 05.14 mandag morgen, rykket politiet ut. De kikket rundt ved butikken, men fant ikke tegn til innbrudd.

Stjal datamaskiner

MORTENSRUD: Mandag formiddag, ved ti-tiden, ble det meldt om at to bærbare datamaskiner var stjålet fra Mortensrud aktivitetshus. Åstedsgranskere har vært på stedet, men har foreløpig ikke noe spor etter tyven(e).

Kastet stol i døra

KASTELLET: Tirsdag morgen, ved halv fire-tiden, forsøkte to personer å stjele varer hos Shell i Nyquistveien. De ansatte prøvde å holde igjen tyvene, men da kastet de en stol i utgangsdøren og forsvant. Døren ble ødelagt. Politiet kom raskt til bensinstasjonen, men fant ikke de to afrikanerne, en høy og en kraftig med kort bukse.

Knuste bilruter

HOLMLIA: Tirsdag ettermiddag, klokken 15.33, knuste en person tre bakruter og en frontrute på biler parkert i Ravnåsveien. Politiet fikk informasjon om mulig gjerningsmann, og kunne senere på ettermiddagen pågripe en 28 år gammel mann, mistenkt for ruteknusingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag