RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knuste Kolstad

GBK overbeviste i seriestarten med 4-0 seier i Trondheim.

Trondheim/Groruddalen: Allerede etter fire minutter spilt i serieåpningen i 2.divisjon tok GBK ledelsen 1-0. Christian Torbjørnsen lurer i rommet bak midtstopperne til Kolstad og header inn sesongens første scoring. GBK fortsetter å angripe, og Jøran Sandsør gjør en god jobb i midtforsvaret. Etter 30 minutter øker GBK ledelsen til 2-0 etter at Jamal El-Mazari serverer en 45 grader inn foran mål. Faisal Sharif er på rett sted til rett tid og breisider ballen i mål. Like etter er han på pletten igjen med et skudd fra 16 meter som reddes av Kolstad-keeperen.
Kolsad biter seg fast på corner i starten av 2.omgang. Hele fem på rappen, uten at det resulterer i noen scoringer for hjemmelaget. Christian Torbjørnsen setter sin andre for dagen etter 68 minutter etter en god overgang. 3-0 til Groruddalen. Kolstad blir veldig bakpå etter dette, men klarer omsider å komme til en god sjanse med et skudd i tverrliggeren. Like etter blir ballen ulovlig stanset av hånden til en Kolstadforsvarer og dommeren blåser straffe. Thomas Amlie setter fastsetter sluttresultatet til 0-4. Kampen avsluttes imidlertid med en dobbeltutvisning til Kolstad som spiller de siste 3 minuttene med ni mann.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere