RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Om det var forsøk på innbrudd eller hærverk er noe uklart. Men en vindusrute til Posten på Senter Syd ble i alle fall knust natt til fredag.
Om det var forsøk på innbrudd eller hærverk er noe uklart. Men en vindusrute til Posten på Senter Syd ble i alle fall knust natt til fredag.

Knuste rute på Posten

Politiet pågrep natt til fredag tre menn for det som kunne oppfattes som et innbrudd på Senter Syd.

MORTENSRUD: Det var litt før klokken 01.30 natt til fredag melding om innbrudd kom til politiet.

En vindusrute inn til Posten på Senter Syd var knust, og en mørk varebil hadde kjørt fra stedet. En halvtime senere ble en liknende bil med tre personer stoppet av politiet i Asker og Bærum. Ifølge Østlandssendingen ble det gjort funn i bilen som kunne knyttes til forholdet på Mortensrud.

Om dette var et innbruddsforsøk tør jeg ikke si, sier senterleder Richard Elphinstone på Senter Syd.

På Posten her sier de at ingen har vært inne og ingenting stjålet. Eneste merke etter at noen har vært her, er en knust vindusrute.

Asker og Bærum politidistrikt følger opp saken. De tre som ble stoppet (17, 34 og 44 år) må også svare for narkotikabruk, kjøring i ruspåvirket tilstand og det ble også funnet metadonflasker i bilen de kjørte. De er kjenninger av politiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere