RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knuste seks ruter

Seks vinduer ble natt til torsdag knust på Ekeberg skole.

Ekeberg: Dette er veldig synd. Dette koster oss mange tusen som vi ellers kunne brukt til mye positivt for elevene våre, sier en oppgitt rektor Kari Bjertnæs Phillips.

Med stein

Pøblene har kylt en stein på størrelse med en smørpakke på og gjennom seks vinduer rundt på skolens område. På rektorens eget kontor gikk steinen gjennom vinduet akkurat der hvor hun til daglig sitter og jobber.

I tillegg ble vinduer på to klasserom, personalrom, et kontor og et spesialvindu i hallen knust. Enkelte ruter er helt knust mens andre er ødelagt av steinkastingen. Alarmen utløste seg ikke selv om enkelte steiner føk gjennom vinduene. Trolig har de akkurat gått utenom alarmsonene.

Fremmede

Da vaktmesteren oppdaget ugjerningene torsdag morgen ble politiet raskt varslet og saken anmeldt.

Vaktmesteren som bor rett ved siden av skolebygningen hadde ikke hørt noe til ruteknusingen noe som tyder på at ugjerningene må ha funnet sted svært sent på natten.

Vaktmesteren følger jo med på det som skjer i skolegården hele døgnet, men dette må ha skjedd etter at han hadde lagt seg, sier Phillips.

Det er mange barn og unge som bruker skolegården til lekeplass etter skoletid. Phillips ønsker at disse fortsatt bruker skolegården og tror det er noen fremmede som ikke pleier å oppholde seg der som er skyld i den leie ruteknusingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere