*Nettavisen* Nyheter.

Knuste Storhamar

MS takker sitt publikum etter oppvisningen mot Storhamar. Foto: Foto: Thomas Granerød

Før møtet med gjestende Storhamar sto MS Hockey bokført med fem strake tap og kun to scorede mål, men søndag så løsnet alt.

MS - Storhamar 6-1 (2-0,3-0,1-1)

MANGLERUD: MS Hockey ga de fleste et svar på tiltale etter at laget knuste Storhamar med 6-1 i Manglerud ishall søndag.

Nå har riktignok MS sin start på årets GET-liga selv stått for andres tiltale imot dem, men det laget presterte mot gjestene fra Hamar vitner om det som ga laget en plass i sluttspillet sist sesong - og i manges hockeyhjerter der ute.

Forrige kamp er glemt

MS Hockey-maskineriet virket endelig til å ha "satt" seg - og dette var kamp nummer to for MS sine mange omtalte utlendinger som fikk sin seriedebut denne sesongen i miséren borte mot Frisk sist torsdag.

Mot Storhamar ble forrige kamp fort glemt - for hjemmelaget bød de 251 fremmøtte tilskuerne en real hockeyfest - og samtidig Storhamar en leksjon i hva oppofrende spill kan utrette på isen.

– Fikk som fortjent

Pål Johnsen så alt annet enn glad ut da vi møtte ham i garderoben kort tid etter kampslutt - og han ristet på hodet da vi spurte hva som gikk galt mot MS;

– Det er så enkelt i ishockey, vinner man én mot én situasjonene så vinner man også kampene. Mot MS så vant vi så og si ikke en nærkamp, men for all del, MS gjorde det bra mot oss, de gikk mer på skøyter og ville vinne kampen langt mer enn det så ut som at vi ville, sier en skuffet Johnsen.

– Det er klart dette er et meget skuffende resultat for oss, men vi fikk som fortjent. Men, vi kan ikke dvele for lenge over dette, nå må vi heve oss mot Stjernen til torsdag, avsluttet Johnsen til Nordstrands Blad.

Ren lykke i MS-garderoben

Tydelig at MS fikk lettet litt på trykket etter triumfen mot Storhamar - i MS-garderoben etter kampen var det sang og glede og ikke minst det sedvanlige jubelropet fra han som blir utpekt til kampens beste spiller.

Da Dan Fredrik Nygård hadde hoiet ferdig MS-ropet, fikk vi han i tale og en smilende Gullhjelm-innehaver sa følgende til Nordstrands Blad;

– Etter en trøblete start på sesongen så fikk vi endelig bevist ovenfor oss selv og alle andre at vi fortsatt kan spille ishockey, sa en meget opprømt og glad Dan Fredrik Nygård i garderoben etter kampslutt.

Det er en litt bedre stemning i garderoben her i kveld enn mot Frisk sist torsdag Dan?

– Ja, det kan du si. Det er deilig at det endelig løsnet for hele laget. Vi har selv hatt trua på dette lenge og det ble litt av den berømmelige ketsjupeffekten mot Storhamar ikveld, fortsetter Nygård.

– Ja, vi fikk som sagt bevist mye med denne kampen her, men nå gjelder det å fortsette med samme spillet mot Rosenborg borte til torsdag, avslutter Nygård.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.