RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knutsen med maske mot Brasil


Marie Knutsen stiller med spesiallaget maske i OL-kampen mot Brasil.
Marie Knutsen stiller med spesiallaget maske i OL-kampen mot Brasil.
Marie Knutsen har fått en spesiallaget ansiktsmaske festet med brillestrikken til sølvvinner Alexander Dale Oen

RØA: Marie Knutsen brakk nesen da hun fikk seg en kraftig smell i OL-kampen mot Japan. I dag stiller hun imidlertid på banen igjen - med en spesiallaget ansiktsmaske.

Masken festes av brillestrikken til svømmesølvvinner Alexander Dale Oen, skriver Fotball.no.
- Legen vår har gjort en fenomenal jobb. Hun tok med seg Marie til Beijing og fikk laget masken. Den blir festet med strikken fra svømmebrillene som Alexander Dale Oen brukte da han vant sølvmedaljen sin. Det vitner om et godt samarbeid i den norske OL-troppen, sier assistenttrener Pål Arne Johansen til Fotball.no.

Brasil klare favoritter

Brasil er en av de største OL-favorittene, men Johansen sier Norge ser fremover etter det stygge tapet mot Japan, og tror laget kan komme til å overraske igjen, slik de gjorde mot USA i åpningskampen.

- Vi skal ikke langt tilbake siden vi slo nummer én og nummer to på rankingene. Vi møter et veldig godt lag og det blir en stor utfordring, men begge lagene kommer til Tianjin med like forutsetninger. Dette handler om hva vi er bygd av. Om vi får kampen inn i vårt spor tror jeg vi har en god sjanse, sier han til fotball.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere