*Nettavisen* Nyheter.

Kø på Mosseveien etter hengervelt

En bil med henger merket «farlig gods» har veltet ved Ekebergtunnelen, men i følge brannvesenet skal det ikke være snakk om en farlig situasjon. Foto: FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN

En tilhenger har veltet i rundkjøringen ved Ekebergtunnelen. Ingen er skadet, men politiet melder om noe kø i området.

GAMLEBYEN: – Det er en varebil med henger som har veltet. Begge er merket med farlig gods, men det er sannsynligvis ikke så veldig farlig, sier operasjonsleder i Politiet, Even Jørstad.

Det er like ved innkjøringen til Ekebergtunnelen at ulykken skjedde tirsdag formiddag. Politiet vet foreløpig ikke hva som er årsak til ulykken, men både politiet og brannvesenet er på stedet.

Både bilen og hengeren skal inneholde et farlig stoff.

– Det stemmer at det er farlig stoff i hengeren, men det er en ufarlig hendelse. Man trenger en tenner for at dette skal være farlig, forklarer operatør Kyrre Sandaker ved Oslo brann- og redningsetat.

LES FLERE NYHETER OM BIL OG TRAFIKK HER

Både brannvesenet og politiet er på stedet for å rydde opp, og i følge Sandaker vil det ikke ta lang tid før åstedet er ryddet.

– Vi har sperret av området for å få kontroll på situasjon, sier Jørstad.

– Vi er på stedet og rydder, det vil nok ikke ta veldig lang tid. Men det blir omdirigering av bilder, så det vil jo bli noen trafikale problemer, sier Sandaker.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag