RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kokkekonkurranse med Lars Barmen


mate entusiaster: Alle matinteresserte kan være med å kjempe om tittelen « Årets Chef Jacobs» ARKIVFOTO: SIMEN SUNDSBØ
mate entusiaster: Alle matinteresserte kan være med å kjempe om tittelen « Årets Chef Jacobs» ARKIVFOTO: SIMEN SUNDSBØ
Jacobs inviterer alle matinteresserte til kokkekonkurranse, alt du må gjøre er å sende inn din egen oppskrift på mat som passer til sherry.

Holtet: I fjor holdt Jacobs konkurranse for hobbykokker og matentusiaster, den gangen var det om å gjøre å lage mat som passet til champagne, i år er det Sherry som skal stå til menyen.

SE BILDESERIE FRA FORRIGE KONKURRANSE: KLIKK HER

Du kan delta

Alle kan delta i konkurransen om tittelen «Årets Chef Jacobs». For å delta skal du komponere en rett som skal serveres sammen med sherrytypene La Frontera Amontillado Superior eller La Frontera Cream. Etter at du har smakt deg frem hjemme på eget kjøkken, sender du inn forslaget ditt med oppskrift, og gjerne foto av retten.

Kjent TV-kokk

Juryen blir ledet av den profilerte TV-kokken Lars Barmen, han vil velge ut hvilken retter som ser mest lovende ut, og kokkene bak rettene møtes til finale på kjøkkenet til Jacobs. For mer informasjon kan du besøke Jacobs sine hjemmesider: www.centra.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere