Koll bommet mot UiS

Til tross for tap av noen nøkkelspillere hadde Koll alle muligheter til å sikre seriegull på hjemmebane i helgen.

KRINGSJÅ: Men ellers så rutinerte Koll snublet på mållinjen.

– Vi var i den situasjonen at vi hadde alle muligheter. Vi hadde flere enn nok sjanser i løpet av kampen til å vinne, sier trener Ragnar Wisløff til Nordre Aker Budstikke.

Har holdt følge

Koll møtte UiS fra Stavanger til seriefinale på hjemmebane lørdag.

Det ble tap 1–3.

– Det kjennes bittert at vi ikke klarte å avgjøre til vår fordel. Vi visste at vi trengte å vinne to sett for å ta seriegull, og det klarte vi ikke, sier Wisløff.

Uten Mari Aase Hole (USA), Maria Moen Storøy (pause) og Andrea Aase Hole (hjernerystelse) var Koll klart svekket før kampen, men Koll spilte likevel godt, og kunne vunnet.

– Vi har slått Stavanger tre ganger tidligere i år, men da hadde vi et sterkere mannskap. Vi visste det ville bli en tøff kamp, sier Wisløff.

– Før sesongen så Stavanger veldig sterke ut, og vi visste de ville bli vanskelig å slå. Men i og med at vi har klart å holde følge var det bittert å ikke få det til på lørdag, sier kolltreneren.

Fornøyd under ett

Stavanger hentet før sesongen gode spillere fra hele landet, og har klart å etablere en gjennomsnittshøyde på 1.85. Ingen andre lag i Norge kan matche det.

– Det har ikke vært et slik lag i Norge på mange, mange år, sier Wisløff.

Selv har Koll klart å "trylle" med flere uerfarne spillere, som har utviklet seg veldig i løpet av kort tid.

– Sesongen sett under ett er vi veldig fornøyd. Vi har fått mye ut av spillermaterialet vårt, og gjort en god sesong. Og nå er det litt pause, avslutter Wisløff.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.