RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sognsvann Snøpark har vært flittigbrukt. Her fra Telenorkarussellen i vinter. Arkivfoto: Are Kolstad
Sognsvann Snøpark har vært flittigbrukt. Her fra Telenorkarussellen i vinter. Arkivfoto: Are Kolstad

Koll er på trenerjakt etter Lyn-bruddet

Koll Ski er på trenerjakt. – Både for barnegruppen og juniorene, ifølge skileder Hans Olav Hamran.

NORDRE AKER: – Vi er i full gang med å planlegge oppstart av neste sesong. Kolls barnegrupper har hittil stått for en stor andel av rekrutteringen til Lyns junioravdeling, men etter bruddet er det naturlig at barna får gå videre som juniorer i Koll. Vi jobber med å få på plass en hovedtrener for Koll som også vil få ansvar for klubbens juniorsatsing, forteller leder for Koll Ski, Hans Olav Hamran.

LES OGSÅ: Lyn bryter med Koll

– En sterk junioravdeling vil også være viktig for en videreføring av seniorsatsingen – der vi allerede har et meget sterkt lag. Men Koll håper også på flere trenere for barnegruppene. Vi ber folk i lokalmiljøet om hjelp til å få dette på plass. Gjerne tips oss om kandidater, oppfordrer Hamran.

Lyn drifter parken

Forrige uke skrev NAB om «bruddet»; Lyn Ski som har valgt å bryte samarbeidet med Koll Ski – les forrige ukes sak på www.nab.no. Begge lagene har til nå brukt Sognsvann Snøpark som treningsanlegg, og Lyn er med og drifter parken.

– Det er Lyn Ski som sammen med Norges idrettshøgskole har utviklet Sognsvann Snøpark og drifter denne. Og vi er opptatt av at så mange som mulig kan bruke dette fine anlegget, og forsøker å få til gode løsninger for alle, sier Lyn Ski-leder leder Ola Bjerke til avisen etter forrige ukes intervju.

Vil bruke snøparken

Koll ønsker også å bruke snøparken.

– Det viktigste for oss i Koll er å sikre barna de beste utviklings- og treningsmulighetene. Når vi starter barmarkstreningen vil dette foregå fra samme sted og til samme tid som før. Vi vil fortsatt bruke Sognsvann snøpark til trening, i tillegg til det lokale løypenettet rundt Kollhytta og Grindajordet. Området i snøparken er viktig for lokalmiljøet, og jeg regner med at alle parter bidrar til å finne gode løsninger.

LES OGSÅ: Koll Volley har Drillo på laget

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere