RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

kunne slippe jubelen løs etter at serien var vunnet.
kunne slippe jubelen løs etter at serien var vunnet.

Koll er seriemestere

Seriefinalen i Eliteserien ble avgjort etter tre strake sett for Koll-jentene. Oslo Volley hang med tidvis, men hjemmelaget var sterkere.

KRINGSJÅ: Det var knyttet mye spenning til kampen fordi for første gang på mange år var Koll truet i siste del av sesongen. Hjemmelaget måtte likevel tåle et solid favorittstempel i seriefinalen - og jentene innfridde.

Det første settet vinner jentene 25-16 og setter et betydelig press på bortelaget. Koll trengte i realiteten kun to sett og dermed ett poeng for å bli seriemestere. Oslo Volley tar seg sammen i andre sett, men Koll klarer å dra det i land med en 25-23 seier. I siste sett kontrollerer jentene det inn med en 25-20 seier og sikrer med det tittelen før siste kamp.

- Favoritter, men ikke soleklare

Hovedtrener Neven Kuresevic var sikker i sin sak før kampen. Han var sikker på at laget ville vinne, og at Oslo Volley måtte spille over evne for å ha sjans.

- Vi er store favoritter, men de har en sjanse. Det er finalen, så de vil gi alt, sa han rett før første serve.

Han synes kampen var bra, men at den var preget av nervøsitet og av dommeren.

- Vi var i førersetet hele kampen, men vi var nervøse og dommeren gjorde mange feil, sier han.

Det var mange situasjoner som ble diskutert i løpet av kampen, men de gikk i begge lags favør. Kuresevic mener at det er lettere å spille og forholde seg til dommeren når han er konsekvent.

Gir seg som trener

Kuresevic har valgt å gi seg som hovedtrener for Koll etter årets sesong. Han er irritert på forbundet som han mener ikke er interesserte i å diskutere rammene for volleyballen i landet.

- De forholder seg ordentlig til meg, men de er feige, sier han.

Han forklarer at han har sendt et brev til forbundet, men at han ikke har fått svar ennå.

- Jeg sendte brev for lenge siden, men har ikke fått svar. De må kunne sette seg ned å diskutere med oss, og innrømme feil, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere