Koll prøvde og vant

Kolls volleyballdamer lekte seg til en enkel 3-0 seier mot Blindheim. De unge spillerne fikk slippe til, og laget trente inn nye systemer.

Kringsjå: Blindheim satte press på Koll gjennom hele første sett, men Koll holdt hodet kaldt på de avgjørende ballene og dro i land settet 25-22.
Koll åpnet andre sett aggressivt og skaffet seg tidlig ledelsen 5-1og 11-3. Aggressiv serving fra Koll presset frem en del tekniske feil i servemottakene til Blindheim.
Midtveis i settet gjorde Koll som i første sett en del bytter. Det ga Blindheim sjansen til å komme inn i kampen. De reduserte Kolls ledelse til 14-11 og 17-15. Mot slutten av settet kom Koll seg opp på tærne. I tillegg til å tvinge Blindheim til å gjøre feil viste Koll større variasjon i angrepsspillet sitt enn i første sett og tidligere i 2.sett.
Fra 17-15 økte Koll ledelsen sin til 22-16 og vant tilslutt 25-17. Dermed var kampen i realiteten avgjort. For et ungt og urutinert lag som Blindheim å snu 0-2 til 3-2 mot Norges beste lag er tungt.
I det tredje settet tok Koll tidlig ledelsen 8-3. Utover i kampen fungerte de nye spillesystemet Koll jobbet med stadig bedre. Blindheim kjempet bedre enn det Tromsø gjorde utover i 2. og 3.sett tross at sjansen til å vinne stadig forsvant.
Det nærmeste de kom i 3.sett var 7-10. Derfra økte Koll ledelsen sin til 17-7 etter å ha fått en del enkle poeng etter feil av Blindheim, særlig i servemottagene. Mot slutten av settet vekslet Kolls ledelse mellom syv og 11 poeng.
Koll vant tilslutt 3.sett 25-14, og dermed kampen 3-0.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.