Gå til sidens hovedinnhold

Koll tok "the double"

Kolls volleyballgutter har hatt mye å juble for denne sesongen.

KRINGSJÅ: I januar gikk U16-laget til topps i Østlandsmesterskapet. Nå er også laget blitt seriemester, og dermed har Koll tatt "the double" denne sesongen.

– Dette er vårt første år i U16-klassen, så sånn sett er det ekstra sterke prestasjoner, sier trener Gunnar Lindstøl.

Avgjorde etter "rysare"

Serieseieren ble sikret etter en spennende finalehelg i Askim i mars. Koll ledet serien før den siste kamphelgen, og møtte til slutt Spirit Lørenskog i finalen i Askim etter å ha vunnet gruppespillet og slått Flint i semifinalen.

Finalen ble meget spennende, og det var Spirit som vant det første settet (25-23), Det neste settet ble imidlertid vunnet av Koll med 25-22, og det var også Nordre Aker-gutta som holdt hodet kaldest i tredje- og avgjørende sett. Det går normalt til 15 poeng, men man må vinne med to poeng – og Koll kunne ikke slippe jubelen løs før det sto 21-19 på resultattavla.

– Dette var antagelig sesongens mest spennende kamp, hvor begge lag presterte sitt ytterste, sier Lindstøl.

NM neste

Koll har allerede hatt en eventyrlig sesong, men det er ennå ikke helt slutt. Senere denne måneden står nemlig U16-NM i Stavanger for tur. Det blir Kolls første deltakelse i et norgesmesterskap.

– Det kan hende det er litt for tidlig for oss, men vi får telle opp til slutt. Det er også mange av lagene der vi ikke har spilt mot før, og det er flere steder enn i Oslo det gror godt, sier Gunnar Lindstøl.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk