RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slike turneringer på volleyballanlegg som dette i Tønsberg ønsker Koll IL også å kunne arrangere,følge idrettslaget.
Slike turneringer på volleyballanlegg som dette i Tønsberg ønsker Koll IL også å kunne arrangere,følge idrettslaget. Foto: ipi

Koll Volleyball til Rådhuset

– Oslo kommune har ikke idrettstsanlegg for Sandvolleyball - vi jobber for å få på plass et på Kringsjå! sier Koll som nå skal på deputasjon.

Kringsjå: Mandag 25. oktober har Koll fått tid til deputasjon for bystyrepolitikerne. Det betyr at idrettslaget skal forsøke å overbevise politikerne om at det virkelige trengs et volleyballanlegg på Kringsjå, og at pengene må bevilges i budsjettet som gjelder for neste år. Budsjettet for 2011 skal vedtas av bystyrepolitikerne nærmere jul. Koll har også fremmet saken for idrettsorganene for rundt ett år siden, og ifølge Koll med positive tilbakemeldinger..

– Ikke anlegg!

– Oslo kommune mangler et idrettsanlegg for sandvolleyball. Alle baner man ser i byen er nærmiljøanlegg og der er det ikke lov for klubbene og drive organisert trening.

Derfor jobber nå volleyballklubben Koll IL for at det skal bygges ett kommunalt idrettsanlegg for sandvolleyball på Kringsjå, forteller Idar Pe Ingebrigtsen i klubben.

Han forteller at Kollklubben blant annet ønsker å arrangere turneringer.

Spesielt til barn og yngre

– Et slikt anlegg skal dekke fire baner - fire baner må på plass for å kunne arrangere turneringer som blant annet NM for yngre årsklasser. I dag er det ingen steder i Oslo å arrangere slikt.

– Vi ønsker å gi ett organisert treningstilbud i Sandvolleyball. Spesielt for barn og yngre ungdom som ofte ikke føler seg så hjemme i køen blant eldre ungdom på nærmiljøanleggene, ifølge Ingebrigtsen og Koll Volleyball.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere