Koll Volleyball til Rådhuset

Slike turneringer på volleyballanlegg som dette i Tønsberg ønsker Koll IL også å kunne arrangere,følge idrettslaget.

Slike turneringer på volleyballanlegg som dette i Tønsberg ønsker Koll IL også å kunne arrangere,følge idrettslaget. Foto: ipi

– Oslo kommune har ikke idrettstsanlegg for Sandvolleyball - vi jobber for å få på plass et på Kringsjå! sier Koll som nå skal på deputasjon.

Kringsjå: Mandag 25. oktober har Koll fått tid til deputasjon for bystyrepolitikerne. Det betyr at idrettslaget skal forsøke å overbevise politikerne om at det virkelige trengs et volleyballanlegg på Kringsjå, og at pengene må bevilges i budsjettet som gjelder for neste år. Budsjettet for 2011 skal vedtas av bystyrepolitikerne nærmere jul. Koll har også fremmet saken for idrettsorganene for rundt ett år siden, og ifølge Koll med positive tilbakemeldinger..

– Ikke anlegg!

– Oslo kommune mangler et idrettsanlegg for sandvolleyball. Alle baner man ser i byen er nærmiljøanlegg og der er det ikke lov for klubbene og drive organisert trening.

Derfor jobber nå volleyballklubben Koll IL for at det skal bygges ett kommunalt idrettsanlegg for sandvolleyball på Kringsjå, forteller Idar Pe Ingebrigtsen i klubben.

Han forteller at Kollklubben blant annet ønsker å arrangere turneringer.

Spesielt til barn og yngre

– Et slikt anlegg skal dekke fire baner - fire baner må på plass for å kunne arrangere turneringer som blant annet NM for yngre årsklasser. I dag er det ingen steder i Oslo å arrangere slikt.

– Vi ønsker å gi ett organisert treningstilbud i Sandvolleyball. Spesielt for barn og yngre ungdom som ofte ikke føler seg så hjemme i køen blant eldre ungdom på nærmiljøanleggene, ifølge Ingebrigtsen og Koll Volleyball.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag