Kollen-konsertene fortsetter

BJørn Berge og gitaren er klar for Grefsenkollen – 11. februar. Utlån

BJørn Berge og gitaren er klar for Grefsenkollen – 11. februar. Utlån

Med kun 130 plasser blir Scene Grefsenkollen som et intimt klubbkonsept - og utsolgte konserter sier noe om at det er akkurat det musikkfolket vil ha!

GREFSEN: – Og nærmest et «lokalt» klubbkonsept, med nesten bare lokalt publikum som kjøper billettene, forteller arrangørene Thorkild Gundersen og Lars Fosdahl.

Samtidig med at Scene Grefsenkollen ble etablert, åpnet de også nettsiden www.grefsenkollensvenner.no, hvor musikkintersserte kan registrere seg og blant annet få fortløpende info om de forskjellige planlagte konsertene på toppen av Grefsen.

Åpent hemmelig

Og i følge Thorkild og Lars har nå siden hele 1400 musikkinteresserte «medlemmer».

– Slik blir det nærmest «hemmelige» konserter som ikke markedsføres utad - og artistene slipper å «bruke opp» navnet sitt i Oslo-markedet! Likevel, konsertene er selvsagt åpne for alle, men klart det lønner seg å stå på mailinglista til «vennesiden»!

Silje og Lars utsolgt

Og dette funker – billettsalget for forrige høsts konserter gikk kjapt unna – noen ble utsolgt iløpet av få timer. Julekonsertene gikk også unna. Nå er resten av konsertvinteren på kollen i boks, og det ser i hvert fall ikke ut til at musikkinteressen har dabbet noe som helst av i løpet av jula.

– Billettene til konserten med jazzartisten Silje Nergaard (12.02) ble revet bort på tre timer – samme med Lars Lillo Stenberg (17.03), forteller Thorkild og Lars.

Fortsatt musikkhåp

Men det er fortsatt musikkhåp, noen konserter er ennå ikke helt utsolgt.

– Vi anbefaler både kritikerroste Moddi (03.02) og gitarfenomenet Bjørn Berge (11.02) Berge utga forøvrig sin tiende plate i høst, og «Fretwork» trillet terningkast 5 både i VG og Dagbladet! forteller Thorkild, og legger til at både Ole Edvard Antonsen og bandet Minor Majority også spiller på kollen i løpet av vinteren, i tillegg til Solveig Slettahjell.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.