RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kollgutta sikret sølvet for Tjalve


SØLVGUTTA: Fra v. Sivert Eikrem, Even Weiglin, Odin Hallquist og Johannes Bergh, er fra Koll IL, men stilte for Tjalve under UM-et i helgen, og sikret sølv på stafetten.
SØLVGUTTA: Fra v. Sivert Eikrem, Even Weiglin, Odin Hallquist og Johannes Bergh, er fra Koll IL, men stilte for Tjalve under UM-et i helgen, og sikret sølv på stafetten. Foto: Foto: Per Eikrem
De lokale Kollgutta stilte for Tjalve i Ungdomsmesterskapet i Friidrett, og løp i går inn til sølv på stafetten.

NORDRE AKER: Ungdomsmesterskap (UM) i friidrett, med nesten 800 utøvere fra hele landet, ble i helgen avholdt i den nye innendørshallen for friidrett i Bærum Idrettspark på Rud.

Nordre Aker hadde også lokale utøvere med, og Kollgutta, alle 16 år, og som denne gangen løp for samarbeidsklubben Tjalve, tok i går sølv på 4 x 200 meter stafett.

Lå 25 meter bak

Kjelsåsgutta Odin Hallquist og Johannes Bergh på henholdsvis første og andre etappe. Tredjeetappe løp Even Weiglin fra Nordberg, og Sivert Eikrem fra Kjelsås løp fjerdeetappe.

Etter ifølge Koll IL «et par trøblete vekslinger» lå gutta på fjerdeplass, nesten 25 meter bak.

Ledende Tyrving var det lite å gjøre noe med, men Sivert gjorde et «kanonløp» og sikret Tjalve sølvplassen, til stor jubel fra gutta som ventet i målområdet.

Liten klubb

Gutta går alle sammen på Wang toppidrett, og gleder seg nå til utendørssesongen som starter i mai.

– Det er veldig gøy at utøvere fra en liten klubb som Koll markerer seg sterkt i UM, og at vi er mange lokale ungdommer som hevder oss. Nå har vi tatt mange medaljer i flere mesterskap på rad, både individuelt og i stafett, sier en fornøyd Sivert Eikrem.

Johannes Bergh og Odin Hallquist vant også sølv i henholdsvis stav og lengde i G-17 klassen. Henriette Foss tok i tillegg bronsemedalje i stavkonkurransen for J-15 med et resultat på 2,55 meter.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere