RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

På tur: Ingeborg (i bæremeis) og Mathilde Rekkertbø Koren er sammen med foreldrene Åse Marit og Esten framme ved den siste posten.
På tur: Ingeborg (i bæremeis) og Mathilde Rekkertbø Koren er sammen med foreldrene Åse Marit og Esten framme ved den siste posten. Foto: foto: privat

Kolls barn koste seg i skogen

132 barn deltok i orienteringsløpet “Trollnatta” på Kollbanen.

KRINGSJÅ: På forhånd tenkte arrangøren at det ville være bra om det dukket opp 30 deltagere, isteden kom det gledelige 132 barn.Alle hadde med seg voksent følge, og det vil si at det var omtrent 300 mennesker ute i løypa.

Helt mørkt

Løypa startet ved Trollbakken på Kollbanen. Postene lå enten på eller like ved lysløypa, men på slutten var lyset borte i løypa. Det ble litt vanskeligere, men egentlig enda mer morsomt.

Ved målgang la deltakerne et puslespill av brikker de fant i skogen – før de fikk en gullmedalje.

Tilbakemeldingene var gode. Barna – og foreldre – hadde trivdes.

Gjennom arrangementet ble også idylliske Kollbanen med Kollhytta kjent for enda flere.

Kollbanen og anlegget rundt Kollhytta gir strålende muligheter til å arrangere idrettsaktiviteter og lek, og IL Koll vil gjerne være et bindeledd for alle i nærområdet – både for medlemmer og ikke-medlemmer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere