RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kom med forslag!


Dag Harlem Stenersen (Ap) oppfordrer bydelens innbyggere til å komme med prosjekter som trenger vedlikehold/opprusting. Foto: Vidar Bakken
Dag Harlem Stenersen (Ap) oppfordrer bydelens innbyggere til å komme med prosjekter som trenger vedlikehold/opprusting. Foto: Vidar Bakken
Regjeringens krisepakke for Oslo kan tilføre bydelene millioner av kroner. Har du forslag til prosjekter som trenger vedlikehold?

ULLERN: Krisepakken til Oslo kommune er på 613 millioner kroner. Av dette skal 476 millioner settes av til vedlikeholdsinvesteringer.

Ha planer klare

Det betyr at bydelen kan komme med innspill allerede nå, med forslag til prosjekter som trenger nødvendig vedlikehold. Byrådet skal snart legge frem en plan for hvordan pengene skal brukes. Da er det viktig at vår bydel har sine planer klare for hva som trengs av vedlikehold og opprusting. Vi har satt opp en liste over dette som omfatter alt fra nødvendig vedlikehold og opprusting av barnehager og sykehjem til etablering av torg/møteplasser og gang/ sykkelveier, sier gruppeleder for Ap i bydelsutvalget i Bydel Ullern, Dag Harlem Stenersen.

Det haster

Han understreker at det haster med å komme med innspill til bydelen.

Det er sikkert flere som har gjort seg tanker om ting som bør gjøres i bydelen. Vi oppfordrer de som bor i vår bydel om å komme med innspill, hvis de har ideer om prosjekter som kan settes i gang med en gang. Samtidig må dette dreie seg om prosjekter som gagner de som bor i bydelen. Kom med forslag og det gjelder å være kjapt på banen, sier Harlem Stenersen.Forslag kan sendes:

bu-leder@bun.oslo.

kommune.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere