RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kom og prat med oss!


Ola Kvisgaard (f.v), Sara Glent og Hans Borge har startet "drop in" på Bygdøhus. Nå håper de at velgerne tar seg til til å komme for å snakke med dem.
Ola Kvisgaard (f.v), Sara Glent og Hans Borge har startet "drop in" på Bygdøhus. Nå håper de at velgerne tar seg til til å komme for å snakke med dem.
På Bygdøhus kan man møte Høyrepolitikene Sara Glent, Ola Kvisgaard og Hans Borge på mandag. De har satt igang jevnlig tid til at velgerne skal kunne komme innom og snakke om det de måtte ha på hjertet og gjerne komme med inspill.

BYGDØY: Ola Kvisgaard, Sara Glent og Hans Borge skal sette seg i kantinen på Bygdøhus annenhver måned. Med inspirasjon fra Englands "political surgery", skal de tre Høyre politikerne snakke med store og små om hva de selv måtte ønske å snakke om.

I England har de åpent hus hvor befolkningen kan komme og møte lokalpolitikerne. Dette er en god tradisjon. Beboerne kan snakke med politikerne om hva som helst, sier Sara Glent, og legger til at valget Norge hadde i år var spesielt.

Vi er valgt for de menneskene vi er og det vi står for. Da mener jeg det er viktig at vi er tilgjengelige for beboerne sier hun.


Drop in

Tirsdag 13. november starter de tre med det de omtaler som "drop in". Fra kokken 16.30-18.00 skal de være tilgjengelig for alle Frogner-beboerne, fra 0-100 år.

Vi skal være en lyttepost og kommunisere med folk, sier Ola Kvisgaard.

I tillegg kan vi også formidle det som ikke kan la seg gjøre, saker som er økonomisk urealistisk, legger Hans Borge til.

Trekløvere ønsker at alle som har noe på hjerte skal komme. Beboerne kan fortelle hva de ønsker seg av politikerne, de kan få vite hva som jobbes med, de kan fortelle hva de ønsker, av ren nysgjerrighet eller bare komme for å få en oppsummering av hva som har skjedd på ulike møter.

Det er ikke alle som vil sitte og lese lange politiske papirer eller overvære et helt bystyremøte. Da kan vi oppdatere dem, sier Kvisgaard.

Alle tre mener det er viktig å kommunisere med folket og å få innspill fra menneskene som både bor og lever i samfunnet.

Dette er et resultat av valget som har vært, konkluderer Kvisgaard.

Les mer i neste ukes papirutgave.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere