*Nettavisen* Nyheter.

Komedie på Rockefeller

 

Søndag får Rockefeller spennende besøk fra den amerikanske komikeren Colin Kane. Nå kan du vinne to billetter til showet.

SENTRUM: Rockefeller inviterer til en morsom aften like før jul. Colin Kane og Ørjan Burøe skal underholde publikum fra Oslos beste konsertscene.

- Jula er tid for å spise seg litt feitere enn vanlig, derfor bestemte vi oss for å invitere to av de morsomste folka vi vet om, for å hjelpe oss å le litt av julefettet av igjen, skriver de i en pressemelding.

Colin Kane er en av de mest spennende unge amerikanske standuperne, med eget show på NYCs beste standupsted, Caroline´s på Broadway, hver tirsdag. Ørjan Burøe er blant annet kjent fra Judas på TV Norge, Morgenshovvet på Radio1 og sine fantastiske standupkvelder som drar fulle hus i hele Norge.

Østkantavisa deler i samarbeid med Rockefeller ut fire billetter delt på to personer til showet. Det eneste du trenger å gjøre er å melde deg inn som fan av østkantavisa på Facebook og skrive en kommentar om hvorfor nettopp du fortjener to billetter.

BLI FAN AV ØSTKANTAVISA PÅ FACEBOOK

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.