RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Komite-ja til rehabilitering


Det nærmer seg ubygging og en mulig totalrehabilitering for Grefsen Barneskole.
Det nærmer seg ubygging og en mulig totalrehabilitering for Grefsen Barneskole.
Kultur- og utdanningskomitéen sier ja til full rehabilitering av Grefsen Barneskole, i tillegg til utbygging.

GREFSEN: Skolebehovsplanen rulleres hvert år, og ble onsdag kveld 13.02. behandlet av bystyrets kultur- og utdanningskomité.

Ja til rehabilitering

Bortsett fra Høyre og Frp, sa de andre partiene i komiteen ja til utbygging og full rehabilitering av Grefsen barneskole.

Både av hensyn til det kostnadsmessige, driftsmessige og det undervisningsmessige vil det være riktig at skolen ikke bare blir bygget ut, men også totalrehabiliteres. Byrådet bør utarbeide en plan for dette arbeidet, slik at dette kan gjennomføres innen rimelig tid, forteller nestleder i kultur- og utdanningskomitéen Kjell Veivåg (V).

Uteområde

Venstres merknader til skolebehovsplanen om Grefsen skoles fremtidige uteareal, fikk også flertall. Det betyr at komitéen mener det bør utredes hvorvidt idrettsbanen på andre siden av Kapellveien kan integreres i skolens aral, og i tillegg den nedlagte barneparken i skolens nærområde, sier Veivåg.

Bystyrets neste møte er 27. februar, og det er sannsynlig at skolebehovsplanen da skal behandles og vedtas av bystyrepolitikerne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere