Kommer ingen vei med P-plassen på Lambertseter

Bydelsutvalget vil ha parkeringsplass, Bymiljøetaten vil ha grøntområde. I øyeblikket ser det ikke ut til å bli noen av delene. FOTO: NINA SCHYBERG OLSEN

Bydelsutvalget vil ha parkeringsplass, Bymiljøetaten vil ha grøntområde. I øyeblikket ser det ikke ut til å bli noen av delene. FOTO: NINA SCHYBERG OLSEN

Parkeringsplassen ved gamle Lambertseter senter er blitt slagmarken for en stillingskrig mellom lokale politikere og bymiljøetaten.

LAMBERTSETER: Etter at Obos sa opp leiekontrakten på parkeringsplassen mellom Lambertseterklubben og det gamle senteret, bestemte Friluftsetaten/bymiljøetaten at plassen skulle bli grøntområde.

Problemet var at det ikke fantes penger til å gjøre noe med plassen.

Del på Facebook

Friluftsetaten har i ettertid sperret plassen med sementblokker og satte opp skilt som gjør det klart at den store asfalterte plassen er et park- og friområde.

Vil ha parkering

Det var mange som reagerte på at parkeringsplassen ble sperret og lagt brakk i et område med hardt presset parkeringskapasitet.

Bydelsutvalget (BU) var raskt ute med å be om gjenåpning av parkeringsplassen, men uten at noe skjedde.

LES OGSÅ: Vil bygge minigolfbane på Lambertseter

Tok opp saken på nytt

På forrige møte i BU tok lokalpolitikerne igjen opp parkeringsplassen.

– Vi trenger parkeringsplass på dette området, slo Steinar Andersen (A) fast.

Bydelsutvalget viste til det tidligere vedtaket og vedtok nok en gang at de ønsker at plassen fortsatt skal være parkeringsplass.

De ber også kommunen om et hastevedtak som gir anledning til parkering på hele den asfalterte plassen inntil det er fattet endelig vedtak om fremtidig bruk av plassen.

LES OGSÅ: Hva skal skje med denne tomta på Lambertseter?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag