*Nettavisen* Nyheter.

Kommer KFUM tilbake på vinnersporet?

Lørdag har KFUMs fotballherrer muligheten til å få i gang angrepet sitt igjen, når de møter bunnlaget Drøbak/Frogn. Kampen ser du direkte her på noblad.no!

EKEBERG / DRØBAK: Ståle Andersens gutter har slitt med å finne veien til nettmaskene i det siste, og laget står med bare to poeng på de tre siste kampene.

Spesielt fremover på banen har det gått trått for de røde og hvite fra Ekeberg, som har scoret kun fire mål på de siste seks. Lørdag er det imidlertid muligheter til å rette på dette, når Drøbak/Frogn stiller på motsatt banehalvdel.

Laget sliter i bunnen og har sluppet inn hele 75 mål på 20 kamper hittil i år. Da «Kåffa» møtte laget fra «Badebyen» i vår, endte det med hele 8-1 til KFUM. Torstein Andersen Aase noterte seg for fem mål i kampen.

Det er nok et sterkere lag KFUM møter i lørdagens kamp, me dette er likevel en kamp KFUM skal vinne, særlig hvis laget vil henge med i toppen av tabellen.

Kampstart på Seiersten stadion er klokken 16.00 lørdag. Du ser kampen direkte øverst i denne artikkelen. Sendingen starter noen minutter før kampstart.

Les mer om KFUM: Sprek 75-åring ble feiret med sang, dans og kake

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag